Modernia projektivoimistelua!

 

mersu

Modernia projektivoimistelua!

Olemme kaksi vuotta kehittäneet vanhemmille soveltuvia vakauttamisryhmiä. Aivojumppaa on tarvittu!  Asiakokonaisuudet ovat laajoja ja aina aukeaa uusia tietämisen kohteita. Projekti on herättänyt ihmisissä paljon kiinnostusta ja on tullut selvästi tilaus ja tarve kotisivuille ja blogille.
Nykyaikainen tiedottaminen tuli kuitenkin jotenkin puskan takaa – se on ollut uusi tuttavuus. Olen kasvanut vanhanaikaisen tiedottamisen kulttuurissa ja nykyaika ajoi ohitseni! 1980-luvulla kuulumiset kerrottiin kirjeillä, postikorteilla. 1990-luvulla alettiin lähetellä sähköposteja ja 2000-luvulla opittiin tekemään power-point esityksiä. Sitten kehittymiseni jotenkin jämähti. Ystävystyminen facebookin kanssa takkuili ja jatkoin viestittämistä entisillä välineillä. Bloggaaminenkin tuntui liian julkiselta. Ihmisten suhtautuminen julkaistuihin kuviin ja teksteihin on kuitenkin muuttunut paljon. Kuvat ja tekstit tuntuvat elävän hetken ja vaihtuvat nopeasti toisiin. Painettu teksti ei ole enää niin pyhää kuin parikymmentä vuotta sitten. Ihmiset ovat jo pitkään viestitelleet blogin kautta.  Blogeja lukijoiden on helppo kommentoida.  Tämän minäkin tajuan!
Hengitän syvään ja rauhoittelen kiihtyvää pulssiani toistelemalla mielessäni itseäni rauhoittavia lauseita kaikki menee hyvin, ei mitään hätää kyllä tästä selvitään.  Hyppään nyt tämän blogijunan kyytiin! Melkoisesti jännittää. Tulevaisuudessa blogiemme on tarkoitus ilmestyä kahdeksan kertaa vuodessa. Bloggaamme vakauttamiseen ja vanhemmuuteen liittyvistä aihepiireistä. Kirjoittajina ovat joko projektityöntekijät tai kutsumansa vierailijat.
Kehittämistyössä uudet näkökulmat ovat tarpeellisia ja innostavia. Ajatuksenne tuovat kehittämistyöhön uusia näkökulmia, uusia kysymyksiä ja käyttökelpoisia ideoita. Toivottavasti blogimme kiinnostavat teitä. Kommentoikaa, antakaa palautetta, vaihtakaa kanssamme ajatuksia!

Elokuussa tavataan tällä palstalla!
Kesäloma alkaa!
Terveisin Marjo
Projektipäällikkö
Psykologi, psykoterapeutti

Yksi kommentti artikkeliin ”Modernia projektivoimistelua!

Kommentointi on suljettu.